Bejárati ajtó az S 9000 rendszerben

Köszöntjük a klasszikus elegancia világában

A bejárati ajtó a ház névjegye, a bejáratnak bájt és szépséget kölcsönöz. A GEALAN új S 9000 bejárati rendszer minden ízlést kielégít. Választhat a klasszikus és a szárnyat eltakaró változat között. A rendelkezésre álló számtalan dekorfólia segítségével kialakítható változatos színezésnek köszönhetően az új bejárati ajtót a homlokzat általános megjelenéséhez igazíthatja.

Az S 9000 profilrendszer olyan modern, sokoldalú rendszer, mely mind új építésű, mind felújított épületekhez megfelel. Így az S 9000 a GEALAN termékpalettáján új, ablak, bejárati ajtó, emelő-toló ajtó beépítési programként jelenik meg.

Biztos jövőjű termékcsalád

Az új S 9000 bejárati ajtó a 82,5 milliméteres beépítési mélységével és ötkamrás technológiájával kiemelkedő hőszigetelési teljesítményt nyújt. Meggyőző ezenfelül még az új bejárati ajtó szilárdsága is. A nagyméretű merevítőkamra, az alakhű acélmerevítések és a hozzáillő sarokerősítések mindezt ugyanúgy segítik, mint a padlóküszöbnél a PVC és alumíniumrésszel két szinten kialakított szilárd csatlakozás.

Az S 9000 bejárati ajtaján a vízvezető léc rendszermegoldásának is megkülönböztető hatása van, hiszen nem csupán az ajtóelemek megjelenését javítja. Ez az elem biztosítja a legjobb csapóeső védelmet és optimális tömítést a küszöbnél több szinten kialakított kefés tömítésnek köszönhetően.

  • Kiemelkedő hőszigetelés a korszerű ötkamrás technológiának köszönhetően
  • rugalmas színezés
  • Csapóeső elleni optimális védelem
  • akár 52 mm (STV®-vel akár 54 mm) vastag táblák befogadására is alkalmas
  • nagyon jó statikus szilárdság a nagyméretű merevítőkamrának és a hozzáillő acél- és sarokerősítésnek köszönhetően

Kombinált küszöb jó hővédelemmel

A bejárati és erkélyajtó elemekhez való padlóküszöb minden 74 és 83 milliméteres rendszerben rugalmasan használható felújításra és új építkezésre egyaránt.

Mozgáskorlátozottaknak is megfelel

A csupán 20 mm magasság könnyű áthaladást biztosít, ugyanakkor teljesíti a hőszigetelésre és tömítésre vonatkozó követelményeket is.

Ajtópanelek

Ajtópanel katalógusok megtekintéséhez kattintson a lenti képek valamelyikére.