Gealan S8000 IQ rendszerű bejárati ajtó

Nagyméretű acélmerevítés

A megkövetelt statikai tulajdonságok teljesítése érdekben a GEALAN az S 8000 IQ rendszerű bejárati ajtajainak szerkezeti elemeit a lehető legnagyobb merevítés elhelyezésére alkalmas módon rendezte el. A 74 mm-es beépítési mélységű szerkezeti elemek különleges elrendezésében akár 30%-kal nagyobb hajlítószilárdságú acél is behelyezhető. A mer­evítéseket maratással készítjük elő a gyors zár­szerelésre. A más GEALAN-rendszerben már bevált küszöb­tartók az S 8000 IQ profilban is biztosítják a bejárati ajtó­keret és a küszöb formazáró csatlakozását.

Átfogó tartozékkészlet

A bejárati ajtó-szárny csavarószilárdságának és saroktartásának egyértelmű javulását hegeszthető sarokcsatlakozókkal biztosítjuk. Az átfogó kellékkészlettel minden elterjedt bejárati ajtó-változat kialakítható. A bejárati ajtó-profilba valamennyi kereskedelmi forgalomban kapható vasalat és záróelem beépíthető, és használhatók hozzá a piacon elterjedt kitöltőelemek, max. 46 mm-ig. Az S 8000 IQ rendszer bejárati ajtói befelé vagy kifelé nyíló kivitelben is legyárthatók. A bejárati ajtó-profil alapkivitelben különféle acrylcolor színben és (fautánzatú) dekorfóliával kapható.

Bejáratiajtó- és erkélyajtó-küszöb mozgáskorlátozottaknak is megfelelő lakáskialakításhoz

Az S 8000-es bejáratiajtó- és erkélyajtó-küszöb a csupán 20 mm-es magasságánál fogva alkalmas a mozgáskorlátozottak által használt lakásokba is. Az alumíniumból készült küszöbborítás fokozott kopásállóságot, több tömítősíkot és sarokba épített és ellendarabbal ellátott tömítőt biztosít.

  • Kiemelkedő hőszigetelés – optimális izotermikus áramlás
  • Az erkélyajtó és a kétszárnyú ajtókonstrukciók vasalatelemei síkban maradó kialakításúak
  • Mindenféle változatban szerelhető (akár a nyílászárószárnyba vagy alulcsavarozott változatként)
  • Küszöb 74 mm-es és 83 mm-es rendszerekhez
  • Nagyfokú ellenállás a csapóesőnek a célzott kialakítású külső fedőlemeznek és több tömítési szintnek köszönhetően
  • A küszöbtartó borítása eltakarja a falc aljában lévő rögzítőcsavarokat

Ajtópanelek

Ajtópanel katalógusok megtekintéséhez kattintson a lenti képek valamelyikére.